SREČAJ ME 

Ustvarjamo debatno družabne večere za moške in ženske, ki si želijo ustvariti odkrite, pristne, ljubeče in kakovostne partnerske odnose/razmerja. Ta srečanja so primerna za ‘poglobljence’, ljudi, ki se potapljajo globoko in ki jim dobri, pristni odnosi veliko pomenijo. Še posebej pa jim je pomembno, kako dober partnerski odnos imajo. Preprosto zato, ker se zavedajo, da je partnerski odnos tisti, ki nam ponuja največ rasti, napredka, razvoja, veselja, zagona ali pa ne. In od tega je odvisno tudi, kako uspešni bomo na drugih področjih življenja. 

Na teh dogodkih ljudi ne delimo na starostne razrede, zato se lahko prijavijo vsi, ki si želijo spoznati nekoga, ki je navdušen nad življenjem, ki si želi graditi dobre odnose, sebe in druge. ❤

Ti dogodki so za ljudi, ki vedo, da so za dobro razmerje potrebni delo, čas, energija, volja in veliko potrpljenja. Predvsem pa volja, da pri sebi spremenimo vzorce delovanja in obnašanja, ki niso najboljši. 

Za koga: Za samske moške in ženske, ki si želijo graditi dobre odnose.

Dan: SOBOTA, 14. september 2024

Kdaj: 18:00 do 22:00

Kje: Ljubljana

Kaj prejmete: 

– debato/delavnico o odnosih in razmerjih, različne teme,

– izmenjavo izkušenj in mnenj z drugimi,

– učenje,

– nove ideje za izboljšanje odnosov, ki jih boste lahko vpeljali v svoje odnose in    partnerstva,

– avtoterapija,

– nova prijateljstva, potencialna partnerstva ali poslovne priložnosti,

– povezovanje z drugimi v sproščenem okolju,

– sproščeno druženje ob glasbi po debati.

 

Za več informacij mi piši.

Vsebina dogodka:

  • pijača dobrodošlice
  • debata/delavnica od 18:00 do 19:45*
  • 19:45 – 20:00 Q and A
  • 20:00 – 22:00 spoznavanje, sproščanje in druženje…

*Debata/delavnica o tem, zakaj nam razmerja ne uspevajo in kaj bi lahko naredili bolje, da bi nam dejansko uspela. Debata bo potekala podobno kot so potekale moje delavnice ali skupine, ali pa naši psihološko knjižni večeri v Konzorciju, ki sem jih vodila pol tretje leto. V debati se bomo zaiskrili, sprostili, nasmejali. Po tem se bomo prepustili večeru, glasbi, spoznavanju in se imeli tako dobro, da nam večer še dolgo ne bo šel iz glave. Kar je v teh časih zelo redko. Tem je več in so različne.

*Opomba: Če se na srečanje ne prijavi zadostno in primerno število moških in žensk, se dogodek prestavi na kasnejši datum. Ne delam starostnih razredov, ker menim, da bi s tem lahko onemogočila kakšne iskrice … 

Share This