SREČAJ ME 

Ustvarjam srčne dogodke za samske ljudi, ki si želijo ustvarjati odkrite, pristne, ljubeče in kakovostne odnose. Ta srečanja so primerna za poglobljence, ljudi, ki se potapljajo globoko in ki jim odnosi veliko pomenijo. Na teh dogodkih ljudi ne delimo na starostne razrede, zato se lahko prijavijo vsi, ki si želijo spoznati nekoga, ki je navdušen nad življenjem, ki si želi graditi dobre odnose, sebe in druge. ❤

Za koga: Za samske moške in ženske, ki si želijo graditi dobre odnose.

Dan: Predvidoma zadnja sobota v mesecu

Kdaj: 18:00 do 22:00

Kje: Ljubljana

Za več info mi piši.

Vsebina srečanja:

  • pijača dobrodošlice
  • debata, od 19:00 do 19:45*
  • 19:45 – 20:00 Q and A
  • 20:10 – prigrizek
  • 20:00 – 22:00 spoznavanje, sproščanje in druženje…

*45-minutna debata o tem, zakaj nam razmerja ne uspevajo in kaj bi lahko naredili bolje, da bi nam dejansko uspela. Debata bo potekala podobno kot so potekale moje delavnice ali skupine, ali pa naši psihološko knjižni večeri v Konzorciju, ki sem jih vodila pol tretje leto. V debati se bomo zaiskrili, sprostili, nasmejali. Po tem se bomo prepustili večeru, glasbi, spoznavanju in se imeli tako dobro, da nam večer še dolgo ne bo šel iz glave. Kar je v teh časih zelo redko.

*Opomba: Če se na srečanje ne prijavi zadostno in primerno število moških in žensk, se dogodek prestavi na kasnejši datum.

Share This