Damjana Bakarič

motivatorka

postani boljša različica sebe

Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Univerzitetna diplomirana komunikologinja. Publicistka, motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Nekdanja novinarka in svetovalka za komuniciranje z javnostmi. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše.

Moja zgodba

Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne?
Naredimo si življenje takšno, kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče.

Kako vem? V vse to me je pripeljala moja osebna zgodba, ki ni bila lahka. Zato vem, da je skoraj vse mogoče. Da si sami ustvarjamo življenje, pogled na svet in na to, kako ga bomo dojemali, razumeli. Zaradi moje osebne zgodbe so nastale moje knjige, moj youtube kanal vsa moja motivacijska predavanja, skupine, delavnice in dogodki Srečaj me.

Moje vrednote in prepričanja

Moč je v nas

Naučili so nas, da je moč zunaj nas skozi naučeno nemoč. Kar ni res. Moč je v nas. Čas je, da sežemo po njej.  

Zmagovalci

Pravi zmagovalci so le tisti, ki po vsakem padcu vstanejo. Drugih zmagovalcev ni.

Avtentičnost

Človek, ki ve, kdo je, kje je in kam gre, je na svoji poti. Osredotočen. Nič ga ne more vreči iz tira. 

V vsakem človeku so moči, ki lahko porajajo neverjetno ustvarjalnost. Mojstrovine. Tudi v tebi so. Poišči jih.

 

Iz knjige Pogumna srca 

Moj pristop

Prepričana sem, da je vsak med nami, ki si želi spremembo na boljše, da izboljša svoje mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje, sposoben delati sam. Zato ljudi motiviram in navdihujem, da se odločijo zase. Pri meni boste dobili natančno to – strast in voljo za boljšo različico sebe.

Ustvarjam vsebine za vas

Moje knjige

Na tesnobi

Na boljše

Razmerja

Pogumna srca

On Anxiety

Kako sam pregorjela (v hrvaščini)

Moj video kanal

Share This