SPLETNE DELAVNICE

Za vas sem naredila učinkovite motivacijske vsebine, ki temeljijo na življenjskem izkustvu. Vsaka delavnica je razdeljena na module ali sklope. Ko jo kupite, je za vedno vaša. Vsebino spletnih delavnic lahko predelujete, kakor hitro želite. Prednost je v tem, da si sami določate tempo, koliko boste predelali na dan. Sama svetujem disciplino, da vsak dan predelate en modul delavnice.

Pot iz tesnobe

Čestitam! Dobili ste priložnost za grajenje novega sebe! Ki bo srečnejši, zadovoljnješi, življenje pa bo imelo več smisla. Zgradili boste nov odnos do sebe, z drugimi. Ne boste več nezavedno “laufali” po programih, ki vam škodujejo. Noro! In to v samo 180 minutah! Bonus: vaje in priročnik o človekovih pravicah.

Kako ustvarimo dobro razmerje

Čestitam! Dobili ste možnost, da zgradite dobro razmerje ali izboljšate obstoječega. Nezavedne dinamike, ki določajo naše ljubezensko življenje. Česa se boste naučili v tej spletni delavnici: Kaj je dobro vedeti, ko sem samski ali v razmerju. Kaj je nujno, da obvladam o sebi in o drugem, da sploh vem, kakšne energije in dinamike se mi odpirajo v odnosih, zato da jih bom lahko ustvaril uspešne in dejansko izkoristil njihov poligon za prerešetavanje in osvetlitev mankov, ki se mi vlečejo iz otroštva. Zato da bom potem lahko to sprejel in začel reševat ter posledično v odnosih delovati drugače, boljše, konstruktivnejše.

Share This