POGOVORI 1 NA 1 IN ZA PARE

Tukaj sem na voljo za vas. V obliki individualnih pogovorov 1 na 1 ali za pare. Pogovori potekajo prek spleta ali v živo. Na voljo so različni termini.Če imate kakršno koli težavo, ste obtičali, čutite da vaša notranjost ni pretočna, so v vas vozli, ali pa sta komunikacija z drugimi in sobivanje postala pretežka, se lahko pogovoriva.

Z ljubeznijo se da rešiti vse.

Bistvo je, da začnemo s seboj in z drugimi komunicirati iz srca. Ne iz strahu in možganov, temveč iz ljubezni. Srce ima najmočnejše elektromagnetno delovanje in je center telesa. Za naš način življenja je značilno poudarjanje leve možganske polovice, tekmovanje, zmaga enega medtem ko nekdo drugi izgubi. Srčna komunikacija je način, ki ga ta svet potrebuje. Gre za sočutje, razumevanje, prijaznost, spoštovanje in povezovanje ter stremljenje k temu, da imajo vse udeležene strani občutek zmage. Srčna komunikacija najprej do sebe in potem z drugimi. Doma, v službi, v javnosti. V svojem notranjem monologu. Tega ne poznamo in čas je, da to spremenimo. Na ta način bomo zgradili boljši svet. In edini način za izgrajevanje lepšega, srčnega in zdravega ter srečnega sveta je ta, da začnemo spreminjati sebe.

Delati pa boste morali sami. Jaz vas bom za to navdihnila in tako močno motivirala, da nikoli več ne boste želeli odnehati. Razvijati sebe. Odnos do sebe in odnose z drugimi. Vaše življenje bo drugačno. Boljše.

Področja individualnih pogovorov in pogovor za pare:

   • odnos do sebe
   • krepitev lastne mentalne, čustvene in duhovne moči
   • samozavest, vera vase, moč
   • asertivnost – postavljanje meja
   • odnosi z drugimi
   • ljubezenski odnosi/partnerski odnosi
   • pogovori za moške (ljubezenski odnosi)
   • pogovori za ženske (ljubezenski odnosi)

Odločimo se zase. Ne obupajmo. Življenje je prelepo, da bi ga zavrgli in ne storili ničesar. Brcnimo se v ritko in si pomagajmo. Spremenimo svoj notranji čustveni svet tako, da bo pretočen. Poglejmo tja, kamor si ne upamo in spremenimo vzorce, ki ne delujejo. Pri sebi. Spremenimo odnos s seboj in tako bomo lahko spremenili tudi odnose z drugimi. Kakovost življenja se šteje po kakovosti naših odnosov. 

Share This